×
IMPLICĂ-TE

Ajutor umanitar de la Crucea  Roşie

Astăzi, 26.11.2020 primarul satului Floreni, dl Creţu Ruslan, a atras şi organizat  ajutor umanitar de la Crucea Roşie în localitatea Floreni contribuind  personal  cu  500 lei pentru timbre. Beneficiarii fiind  persoanele aflate în dificultate sau social vulnerabile, care  întîmpină mari greutăţi pentru întreţinere şi îngrijirea personală sau a copiilor săi. În acest sens, 50 de persoane au primit câte un colet de circa 20 kg,  în componenţa cărei fiind hrişcă, orez, zahăr, făină de grâu, ulei, paste făinoase, conserve de carne de porc  şi vită, însoţit de pliant informativ „protecţia de COVID-19” şi  mască de protecţie. Parţial, la cei mai gravi bolnavi dl Primar cu asistentul social de sector, însoţit de reprezentant al echipei Crucea Roşie, au distribuit coletele la domiciliu.
Nu e mult, însă dragostea şi grija pentru săteni este mai  mare decât aparent poate fi înţeleasă.  Ştim că 50 de persoane pe departe nu sunt toţi care au această nevoie în localitatea noastră, însă consilierii se obligă în scurt timp să identifice surse şi să asigure cu colet umanitar toate persoanele grav bolnave.
Mulţumiri deosebite aducem consilierilor şi tuturor celor ce au contribuit la transportatrea, încărcarea şi distribuirea ajutorului umanitar de la Crucea Roşie.