×
IMPLICĂ-TE

Alătură-te inițiativei de sprijin pentru bătrănii singuratici

„Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi” ne învaţă creştinismul. Cu regret, foarte multe persoane sunt grav bolnave, mobilizate la pat, neputincioşi la bătrâneţe, de care nimeni sau puţini îşi amintesc. În acest context, aducem sincere mulţumiri din partea beneficiarilor, Fundaţiei Child Care Moldova, partenerul local al Fundaţiei Olandeze SMHO, care au răspuns solicitării APL Floreni asigurând cu pachete alimentare un grup de persoane în etate sau bolnave.

Mulţumim tuturor celor ce au contribuit la obţinerea transportarea şi distribuirea darurilor donate, dar în primul rând mulţumim:

dlui Primar de Floreni, Creţu Ruslan, pentru susţinerea iniţiativelor de atragerea ajutoarelor;

dnei Zbigli Maria, fondatoarea Fundaţiei Child Care Moldova, pentru truda depusă şi obţinerea finanţării pentru pachetele alimentare;

În urma acestei distribuiri, au fost identificate familii care nu reuşesc a procura scutece pentru persoanele mobilizate la pat, sau pentru medicamente. Au fost identificate persoane care trăiesc în condiţii deplorabile, fără condiţii sanitare, care au nevoie de ajutor din partea celor apropiați. Dacă nu ne vom implica noi, creştinii, la ameliorarea situaţiilor acestora, despre ce dragoste faţă de aproapele putem vorbi? În ultimul timp toţi strigă las să dea acesta sau acela, dar nu noi. Cu compătimire vă îndemn, să ne unim câte câteva familii pentru a ajuta oamenii nevoiași, bolnavi și bătrâni, ce la moment mai sunt lângă noi şi au mare nevoie de ajutorul nostru.

Cine dorește să contribuie la procurarea scutecelor, medicamentelor și altor obiecte necesare celor mobilizați la pat, contactaţi-ne la nr. 069 521 412

Mocanu Angela, consilieră locală